Home » City Projects

City Projects

City Projects zijn projecten vanuit MCI Church met als doel om ons geloof handen en voeten te geven. Er zijn drie projecten die in 2017 gestart zijn, met alledrie een unieke inhoud en focus: Forever Loved, Come Over en We Care. 


Het project Forever Loved is geboren in het hart van Maudi de Boer, Pastora van MCI Church. Door middel van dit platform strekt zij zich samen met een team vrijwilligers uit naar alleenstaande moeders in Utrecht e.o. Vrouwen die hulp, begeleiding, maar bovenal liefde nodig hebben..

Als voormalig alleenstaand moeder weet Maudi als geen ander hoe groot de strijd kan zijn om alleen een kind op te voeden, maar ze heeft ook ervaren hoe God haar in die periode heeft gesteund en een Man en Vader voor haar en haardochter was. Hetzelfde geldt voor veel van de vrijwilligers. Juist die zegen willen wij uitdelen door middel van Forever Loved, naast praktische hulp en zorg voor de moeders en hun kind(eren). Opdat ze ontdekken dat ze er niet alleen voor staan, maar Forever Loved zijn! 

Wil je graag meehelpen en meedenken hoe wij de single-moeders in Utrecht e.o. kunnen helpen? Of ben je zelf een single-moeder die graag deel wordt van dit project? Klik dan op één van de onderstaande buttons. 

Come Over gaat vanaf 2018 van start. Het is een project dat zich focust op de mannen en vrouwen in onze stad met levensbeheersende problemen zoals drugs- alcohol- en seksverslaving of torenhoge schulden.

Pastor Rob de Boer, initiatiefnemer van dit project, is zelf 12 jaar verslaafd geweest aan heroïne, zat diep in de schulden, maar door een bovennatuurlijke ontmoeting met Jezus veranderde alles en kwam hij volledig vrij. Een aantal jaar later trouwde hij en startte hij een opvangcentrum waar hij ruim 15 jaar directeur van is geweest. Vele levens zijn toentertijd getransformeerd en vrijgekomen en dit werk wil hij samen met een team vanuit MCI Church voortzetten. 

Er is hoop! Geloof jij dat ook en wil je graag iets bijdragen aan dit project of ben jij zelf iemand die is vastgelopen? Klik op één van de onderstaande buttons en wij nemen contact met je op. 

Sinds 2016 is de jeugd van MCI Church begonnen met de movement We Are One. Een beweging die vol passie en enthousiasme het Goede Nieuws deelt met hun generatie.. 

Al vanaf het begin is de slogan van We Are One: You are not alone! Het verrast je misschien, maar veel jeugd is eenzaam in onze stad. Daarnaast strijden ook veel ouderen dagelijks met eenzaamheid. Wij willen ons uitstrekken naar deze twee groepen, laten zien en horen dat ze niet alleen zijn. Dit doen we door met het team acties te organiseren op straat en in de wijken, acties die hen met elkaar in contact brengt of hen een hart onder de riem steken. Zodat onze stad gaat zien en ervaren dat ze niet alleen zijn!

De mensen vinden het geweldig! Wil jij de movement joinen en meehelpen met dit project? Meld je dan aan via onderstaande button en we nemen z.s.m. contact met je op.