Home » Groei in geloof » LifeClass

Klaar voor een nieuw begin?

LifeClass is de start of verdieping van jouw leven met God. Tijdens LifeClass leer je hoe je op een persoonlijke manier een relatie met God kunt hebben. Aan de hand van heldere en praktische principes uit de Bijbel groeit je geloof en kom je los van dingen waaraan je misschien al lange tijd vastzit. Je ontvangt visie voor de toekomst en ontdekt Gods geweldige plan voor je leven. 

Voor wie is LifeClass?

Verlang jij ernaar om te groeien in geloof en wil je leren leven als volgeling van Jezus? Dan is LifeClass voor jou! Het is voldoende onderbouwd en diepgaand voor personen die al langer geloven, maar ook de perfecte basis voor een nieuw-gelovige.

Inschrijven voor LifeClass 

Hoe ziet het programma eruit?

Tijdens LifeClass kom je voor 7 weken lang, één keer per week, 1 uur bij elkaar. Digitaal in deze periode. Elke week staat er een nieuw thema centraal. Denk aan thema's als:

  • De kracht van vergeving,
  • Een gezond zelfbeeld,
  • Leven in vrijheid,
  • Gods visie voor jouw toekomst,
  • Wandelen in geloof en nog veel meer.

De lessen zijn altijd interactief, uitdagend en opbouwend. In week 5 is er een LifeClass Encounter. Dit is een heel bijzonder weekend waarin jij een ontmoeting zal hebben met Jezus. Deze ontmoeting mag werkelijk waar niemand missen!

Wat zijn de kosten van LifeClass?

De kosten van LifeClass zijn €30 per persoon. Het encounterweekend, de wekelijkse begeleiding van een gids en het digitale werkboek zijn hierbij inbegrepen. De kosten kan je direct voldoen via het donatieplatform WhyDonate

Let op: Het encounterweekend is digitaal. Mocht het mogelijk zijn om toch fysiek samen te komen dan communiceren we z.s.m. de locatie en overige details.