Groei in geloof

Heb jij ervoor gekozen om Jezus te volgen? Dat is geweldig, maar nu begint het avontuur pas echt. Om te groeien als Christen is het nodig dat je, net als de discipelen van Jezus, training en begeleiding ontvangt. Het doel is om sterker te worden in geloof en Gods plan voor jouw leven te gaan ontdekken.

Wij willen je graag helpen en daarom moedigen we je aan om deel te worden van een House of Light en te starten met LifeClass. Dit is een krachtige basis voor een overwinnend Christenleven. Ben je al deel van een House of Light en heb je LifeClass gevolgd, dan is Destiny Training een geweldige vervolgstap om verder te ontwikkelen als discipel van Jezus. Door deze training groei je in de roeping die geeft heeft voor jouw leven.

House of Light

Een House of Light is dé plek om te groeien in geloof, vriendschap en volwassenheid als Christen.

Er zijn Houses of Light voor mannen, vrouwen, jeugd en tieners. Klik op de button hieronder om te kijken waar een House of Light bij jou in de buurt is.

 

LifeClass

LifeClass staat voor een nieuw begin. Het is een onmisbare stap voor een sterk fundament in jouw leven als Christen.

Wanneer je jouw leven geeft aan Jezus, vindt er een geweldige verandering plaats aan de binnenkant. Tegelijkertijd merk je dat het leven met Jezus ook grote uitdagingen kent. Het is ons doel en verlangen om je door LifeClass voor te bereiden op dit leven, zodat je in een paar weken tijd de sterkste basis ontvangt voor een leven met Jezus.

 

Destiny Training

Destiny Training is een een uitdagende en interactieve training voor iedereen die ernaar verlangt om uit zijn comfortzone te stappen voor Jezus.

Destiny Training bestaat uit zes modules van elk 10 lessen. Tijdens deze modules zal je merken dat je niet alleen groeit in het kennen en toepassen van Bijbelse principes, maar ook in hele praktische dingen zoals: het voorbereiden van een woord, het bidden voor andere mensen en evangelisatie.