Destiny Training

De Bijbel leert ons dat God een uniek plan heeft met elk mens. Destiny Training helpt je om deze geweldige bestemming te ontdekken. Het volgen van deze training geeft je de handvatten om het onderwijs vanuit de Bijbel toe te passen en uit je comfortzone te stappen. De training is interactief en actief: je mag wat je leert gelijk in de praktijk brengen! Ben je klaar voor de volgende stap?

Voor wie is Destiny Training?

Wil jij groeien in kennis van het Woord? Ontdekken welke gaven en giften God in je heeft gelegd? En leren hoe je als Christen kunt wandelen in Gods bestemming voor je leven? Dan is Destiny Training perfect voor jou! Het is de training voor christenen die verlangen om de volgende stap te zetten in hun geloof.

Om deel te kunnen nemen adviseren we je om eerst de cursus LifeClass af te ronden. Dit zorgt voor de juiste basis die je nodig hebt voor het volgen van Destiny Training.

Hoe ziet het programma eruit?

Destiny Training bestaat uit 3 modulen die ingaan op zeer relevante onderwerpen uit het Christelijk leven. Deze modulen kunnen los van elkaar gevolgd worden. Elke module bestaat uit 20 lessen. De lessen uit deze modulen kan je digitaal volgen in een kort, helder en actiegerichte video van 15 minuten. Daarnaast word je individueel begeleidt, zodat je het beste uit deze training kunt halen.

De video's ontvang je aan het begin van elke week, afsluitend is er voor elke module een gezamenlijk examen.

Inschrijven voor Destiny Training 
Wat zijn de kosten voor Destiny Training?

  • €20,- per persoon, per module
  • €25,- per echtpaar, per module
  • €50,- per persoon, voor 3 modulen
  • €75,- per echtpaar, voor 3 modulen

 

Onderdeel hiervan zijn alle lessen, begeleiding van een leraar en je ontvangt het digitale werkboek voor de desbetreffende modules. LET OP: Als je alle 3 de modulen achter elkaar wilt volgen betaal je €50 ipv €75. Betaling kan je voldoen via onderstaande button of via bankoverschrijving (o.v.v. naam en # module).

  • Online bankieren t.n.v. MCI Utrecht: NL02 RABO 0394 20 40 42. Graag onder vermelding van "voor- en achternaam" + "Destiny Training"