Home » Destiny Training

Destiny Training

START SEPTEMBER 2021  |  MEER INFO VOLGT          

De Bijbel leert ons dat God een uniek plan heeft met elk mens. Destiny Training helpt je om deze geweldige bestemming te ontdekken. Het volgen van deze training geeft je de handvatten om het onderwijs vanuit de Bijbel toe te passen en uit je comfortzone te stappen. De training is interactief en actief: je mag wat je leert gelijk in de praktijk brengen! Ben je klaar voor de volgende stap?

Voor wie is Destiny Training?

Wil jij ontdekken welke gaven en giften God in je heeft gelegd? Wil je leren hoe je uit je comfortzone kunt stappen? Wil je een dieper herstel ervaren in je persoonlijk leven? Dan is Destiny Training perfect voor jou! Het is de training voor Christenen die verlangen om de volgende stap te zetten in hun geloof.

Om deel te kunnen nemen adviseren we je om eerst de cursus LifeClass af te ronden. Dit zorgt voor de juiste basis die je nodig hebt voor het volgen van Destiny Training.

Hoe ziet het programma eruit?

Destiny Training bestaat uit 6 modulen die ingaan op zeer relevante onderwerpen uit het Christelijk leven. Deze modulen kunnen los van elkaar gevolgd worden. Elke module bestaat uit 10 lessen. De modules worden gegeven door leraren uit MCI Church. Zij begeleiden je ook individueel zodat je het beste uit deze training kunt halen. De tijd die je in deze training steekt, kun je zo ten volle benutten. Vooraf helpen de leraren je met het opstellen van leerdoelen.

Inschrijven voor Destiny Training 


Wat zijn de kosten voor Destiny Training?

De kosten van een Destiny Training zijn €30,- per persoon of €50,- per koppel. Onderdeel hiervan zijn alle lessen, begeleiding van een leraar en je ontvangt het digitale werkboek voor elk van de twee modules.

De kosten kan je voldoen via:

  • Online bankieren t.n.v. MCI Utrecht: NL02 RABO 0394 20 40 42. Graag onder vermelding van "voor- en achternaam" + "Destiny Training 2021"
  • Het donatieplatform WhyDonate onder vermelding van"voor- en achternaam" + "Destiny Training 2021"