We Are One

We leven in een generatie waarbij eenzaamheid en depressie vaker voorkomen dan ooit tevoren. Wat opvalt is dat vooral veel jeugd gebukt gaat onder deze lasten en daarom op zoek is naar een uitlaatklep, een manier om te ontsnappen aan de dagelijkse realiteit. Veel jongeren doen dingen die goed voelen op het moment, maar naderhand een leegte achterlaten aan de binnenkant. De jeugd van MCI Church heeft een verlangen om deze jongeren te bereiken met een boodschap van liefde, hoop en vriendschap. Daarom zijn wij gestart met We Are One (WRO). Een movement voor jeugd, door jeugd. Een beweging die de jeugd in Utrecht en omstreken in contact brengt met de enige persoon die ons hart vult met onvoorwaardelijke liefde. Jezus!

Vanaf 2018 start WRO opnieuw met WRO Nights. Avonden vol muziek, rap, lounge, food & drinks en natuurlijk een krachtige boodschap voor het hart. Dit zijn avonden waar nieuwe vriendschappen ontstaan, talenten kunnen worden ingezet en levens worden veranderd door de boodschap van liefde. Kortom, een avond die je niet mag missen!

Wil je op de hoogte blijven van de WRO Nights en andere evenementen? Of wil je graag foto's en video’s terugzien en bemoedigd worden door bijzondere getuigenissen? Like dan onze We Are One facebook pagina en stay connected!