Vrouwen hebben een speciale plek in het hart van God en een bijzondere roeping op hun leven. We organiseren deze avond om je te inspireren en aan te moedigen om in die roeping te gaan wandelen.  Kom naar deze avond en ontvang wat God voor jou heeft.

Programma

19:00 | Inloop met koffie & thee

19:30 | Live worship 

20:00 | Boodschap & gebed

21:15 | Hapje & drankje

 

Wat: Vrouwen event Summer Shine
Wanneer: Vrijdag 12 mei
Waar: Het Kruispunt, Touwlaan 36 IJsselstein

Over de sprekers

Maudi de Boer

Maudi de Boer (64) is 35 jaar getrouwd met haar jeugdliefde Rob. Samen hebben ze vier kinderen en zes kleinkinderen. Sinds 1996 zijn ze voorgangers van MCI Church Utrecht.

Twee jaar geleden is Maudi haar coachingspraktijk gestart onder de vlag van Total Balance. Haar jarenlange ervaring als voorganger en begeleider binnen een rehabilitatiecentrum heeft ze ingezet om zich te specialiseren in bevrijdingspastoraat. 

Haar passie is om vrouwen te helpen het potentieel te ontdekken wat God in hen heeft gelegd, ondanks hetgeen wat ze hebben meegemaakt.

Esra Barrios - de Boer

Esra Barrios (31) is getrouwd met haar Colombiaanse man José Luis. Na een aantal jaar in Nederland te hebben gewoond en actief mee te hebben gewerkt in de kerk van haar ouders pastors Rob & Maudi de Boer zijn ze zes jaar geleden naar Madrid, Spanje verhuisd.

Met enkel een paar koffers en een tijdelijke woning begonnen ze aan het bouwen van een gemeente. Wat zes jaar geleden met een groepje van acht man begonnen is, is nu uitgegroeid tot een kerk van meer dan 500 man.

Haar levensmotto: met God kan je elke angst overwinnen.

Aanmelden
Parkeergelegenheid

Op het parkeerterrein van het Kruispunt is beperkt plaats. Andere mogelijkheden zijn diverse parkeergarages in de buurt waar je veelal de eerste twee uur gratis kunt parkeren. Betaald parkeren geldt tot 21.00 uur voor de binnenstad van IJsselstein.

Behoefte aan meer?

In de maand mei kun je deelnemen aan de online vrouwenconferentie van MCI Bogota. Elk weekend van mei zijn er verschillende sprekers. De conferentie is in het Spaans en wordt vertaald naar het Engels. Meer info & mogelijkheid tot inschrijven vind je op:  www.convenciondemujeres.com