Re-encounter | 10 december

Het einde van het jaar is aangebroken en hoe goed is het om het jaar af te sluiten met een dag die je voor God apart zet! Op zaterdag 10 december komen we samen in het Kruispunt in IJsselstein voor een geweldige tijd van gebed, bediening en onderwijs uit Gods Woord.

Voor wie is het Re-encounter?

Het Re-encounter is voor eenieder die ernaar verlangt om de vlam van Gods Geest in zijn of haar leven opnieuw te zien ontwaken. Het is er voor zij die de deur willen sluiten naar herhaalde zonde, de oude natuur en wonden uit het verleden. Bekering, innerlijke genezing en bevrijding staan centraal. Het Re-encounter wordt speciaal georganiseerd voor alle personen uit de gemeente die LifeClass hebben gevolgd.

Hoe ziet het programma eruit?

Het Re-encounter is zaterdag 10 december van 10.00 - 16.00 uur in het Kruispunt in IJsselstein. Tijdens het Re-encounter ontvang je onderwijs, gebed en bediening van Pastors Rob & Maudi de Boer en Pastor Mike Muyembe. Pastor Mike heeft de 'School of the Gospel' gevolgd van Evangelist Reinhard Bonke en onderwijs ontvangen van Todd White. Hij spreekt internationaal en heeft een krachtige zalving van God ontvangen voor het verbreken van jukken, vrijmaken van lasten en bevrijden van boze geesten.

De onderwerpen die centraal staan zijn:
- Berouw & Bekering
- Innerlijke genezing
- Bevrijding

Op het Re-encounter wordt ook een gezamenlijke lunch georganiseerd.

Inschrijven Re-encounter


Betalen Re-encounter

  • €20 via online bankieren: Ten name van MCI Utrecht, NL02 RABO 0394 20 40 42. Graag onder vermelding van "voor- en achternaam" + "re-encounter"
  • €20 via WhyDonate: Klik op onderstaande button