Christelijke Boeken

Veel mensen hebben vanwege de huidige situatie in Nederland extra tijd om te lezen. Het is juist nu zo belangrijk om de verdieping in te gaan zodat we stand kunnen houden in deze uitdagende tijden. Met als resultaat dat we sterker uit deze tijd komen en we ook de mensen om ons heen kunnen helpen en onderwijzen.

Gedurende de tijd dat de MCI Utrecht bookshop online actief is zullen er meerdere keren boeken worden gepromoot. Mochten je vragen hebben kan je altijd contact opnemen met willemjan@mciutrecht.nl.

Uitgelicht!

Aanbieding

 

Het boek van 'Een druppel van het bloed van Jezus' + 'Verander je DNA' zijn heel 2021 verkrijgbaar als combo-deal. 

Kosten: €15,00


Victory through the Blood (ENG)

Pr. Cesar Castellanos 

 

God heeft ons geroepen om een leven te leiden in overwinning. In het leven krijgen we te maken met uitdagingen en moeilijkheden en kunnen we zien dat de vijand stappen onderneemt om ons neer te halen. Gelukkig heeft God Zijn kinderen een zeer krachtig wapen gegeven om de vijand te verslaan, namelijk het kostbare Bloed van Jezus. Gedurende de tijd dat je dit boek leest zal je ontdekken hoe je de overwinning voor je eigen leven, je familie en je natie kunt behalen! Dit boek is een must have voor een overwinnend christenleven. 

Kosten: €14,50


Een druppel van het Bloed van Jezus

Pr. Cesar Castellanos 

 

Een druppel van het Bloed van Jezus is een helder en eenvoudig geschreven boek met uitleg over de zeven keren dat Jezus Bloed vloeide. In dit boek worden de zeven momenten helder uitgelegd zodat het voor iedereen begrijpbaar wordt wat Jezus voor ons heeft gedaan. In dit boek staan ook diverse proclamaties en gebeden die je verder op weg helpen om het Bloed van Jezus te gaan toepassen in je dagelijkse leven. Slechts één druppel van het Bloed van Jezus is krachtig genoeg om jou te genezen, bevrijden en te herstellen in de persoon die God je bedoeld heeft te zijn.

Kosten: €9,95


Touching the Fathers heart

Pr. Cesar Castellanos 

 

Touching the Fathers heart is een boek geschreven door Pastor Cesar Castellanos, waarin wordt uitgelegd hoe je het vaderhart van God kan raken. Door dit boek heen zal je God de vader beter leren kennen en kan je lezen wat zijn plan voor jou is. Door dit boek zal je geloof naar een hoger niveau gaan en leer je ook hoe jij jouw geloof in de praktijk kunt toepassen om te ontvangen dat wat God voor jou heeft!

Kosten: €7,50