NATIONALE G12 CONFERENTIE

Op 25 en 26 oktober vindt de nationale G12 Conferentie plaats in Nederland.
Back to the start, back to His first love!

Veel Christenen zijn moe en mat door teleurstellingen of strijd en raken zo hun passie voor God kwijt. Het gevolg is dat het leven met Jezus een religieuze sleur wordt en de liefde voor mensen verkoelt.
In oktober 2019 organiseert MCI Church Utrecht opnieuw de nationale G12 Conferentie.

Tijdens dit weekend komen Pastors, leiders en discipelen vanuit heel Nederland en ander landen samen voor een weekend vol teachings, gebed, krachtige worship en meer dan ooit de verwachting dat Gods Geest iets nieuws gaat uitwerken in Nederland! Een geweldige tijd van nieuwe visie, onderwijs en herstel van onze eerste liefde...

 

BOEK TICKETS

SPREKERS

Pastors
Rob & Maudi
de Boer

Pastors Rob & Maudi de Boer zijn de Pastors van MCI Church Utrecht en de Coördinators van G12 Nederland. Beiden hebben een indrukwekkend getuigenis en dienen nu al ruim 30 jaar Jezus met hun hele hart. Ze zijn vol verwachting om ook in Nederland te zien hoe de gemeente van Christus  exponentieel gaat groeien.

Als een echtpaar hosten ze, samen met hun gezin en leidersteam, deze G12 Nederland Conferentie. Vol passie en geloof voor Utrecht en Nederland zien ze uit naar een generatie leiders die opstaat en grote invloed zal hebben op ons land.

 

Pastors
Terry & Denise
Page

Pastors Terry en Denise Page zijn de oprichters en Senior Pastors van Mercy Church in California, onderdeel van het wereldwijde G12-netwerk. Pastor Terry werd geboren in Zambia, Afrika en Pastora Denise werd geboren in Nieuw-Zeeland. In 1996 verhuisden ze naar de kust van Californië, waar ze Mercy Church zijn gestart.

Pastors Terry en Denise dragen de fakkel van het evangelie met passie en volharding. Dit zie je terug in het leven van hun familie en ook in hun teams van leiders. Ze hebben talloze uren besteed aan het trainen en onderwijzen van Pastors en leiders vanuit de hele wereld om in Gods visie te leven en het hart van Jezus te dragen. 


Pastors
José Luis & Esra
Barrios

José Luis & Esra Barrios zijn Pastors van MCI Madrid. Beiden geboren en opgegroeid in een pastors familie zijn ze in 2017 uitgezonden door Pr. Cesar Castellanos (Senior Pastor MCI International) naar Madrid om daar een kerk te planten. Zonder enige voorkennis of contacten heeft God ze machtig gebruikt en in twee jaar tijd zijn ze uitgegroeid tot een gemeente van 150 man. 

Als jong Pastors echtpaar zijn ze vol geloof en enthousiast om in oktober te delen over de grote dingen die God heeft gedaan in Madrid en zal gaan doen in Nederland.

TERUGBLIK 2018

LOCATIE  |  MCI Church Utrecht


VRAGEN?

 

Waar vindt de conferentie plaats?

De conferentie vindt plaats in het MCI Church gebouw in Utrecht.
Het adres is: Wijnesteinlaan 2, Utrecht

Waar kan ik parkeren?
In de wijk van de kerk is gratis parkeergelegenheid.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?
De conferentie start op vrijdag 19.00 uur. Registratie is vanaf 18.00 uur.
Bekijk hier het volledige programma.

Wanneer zijn de sessies van de conferentie?

De sessies zijn vrijdag van 19.00 - 22.00 uur en op zaterdag vanaf 09.00 - 22.00 uur.

Is er vertaling aanwezig? - Will there be translation?

Ja, alles sessies zijn live te horen in het Nederlands en Engels - Yes, all sessions will be translated live to either Dutch or English.

Is er een programma voor kinderen?
Er is dit jaar geen programma voor MCI Kids.


Is er opvang voor babies?
Nee, er is geen opvang aanwezig.

Waar kan ik in de omgeving eten?
Er is een food corner aanwezig met snacks & drinks. Tegenover het kerkgebouw is een winkelcentrum.


Is er toegang voor invaliden?

Het gebouw heeft verschillende ingangen voor invaliden. Ook de toiletten zijn hierop aangepast.  


Waar kan ik in de omgeving overnachten?

Hotel Mitland Utrecht

 

Geen antwoord op je vraag?
Mail ons gerust via info@mciutrecht.nl