Home » One Heart

One Heart event

One Heart is een bijzonder event waar je zal zien en ervaren dat God nog steeds leeft en een God is van wonderen! Er is een krachtige boodschap, gebed voor genezing, live worship en naderhand is er de mogelijkheid om samen te lunchen en sporten. Je bent van harte welkom, we are one!

Informatie in het kort

Op zondag 4 oktober zien we uit naar je komst in Huis het Bosch voor een onvergetelijk event. One Heart start om 11.00 uur, om 10.30 uur kan je je registeren en vanaf 10.45 uur kan je plaatsnemen in de zaal. Iedereen is welkom, wel vragen we je vooraf onderstaande maatregelen goed door te nemen.

Lunch & Sport

Na het programma, om 12.30 uur is er gelegenheid om te lunchen in het restaurant. Daarna mag je je sportkleding aandoen om mee te doen met een aantal interactieve sportactiviteiten.

 

COVID-19 maatregelen

  • Vooraf registreren: Er zijn max 100 zitplaatsen aanwezig in de zaal. Aan iedereen wordt daarom gevraagd van tevoren te registeren. Zie hiervoor het formulier. We houden ons hierbij aan de richtlijnen van het RIVM voor religieuze samenkomsten.

  • Kinderen: Heb je kinderen in de leeftijd van 1-12, geef hen ook vooraf op via het formulier en het opmerkingen veld, zodat het MCI Kids team het programma hierop kan afstemmen. Baby's tot 1 jaar kunnen met hun ouder(s) achter in de zaal plaatsnemen.

  • Ontvangst: Bij binnenkomst wordt elk persoon vriendelijk verzocht zijn aanwezigheid te bevestigen bij het registratie team en zijn handen te wassen of ontsmetten.

  • RIVM basisregels: In het gebouw gelden verder de basisregels van het RIVM waarvan van iedereen verwacht wordt dat deze in acht worden genomen.

  • Thuis kijken: Heb je toch klachten zoals (neus)verkoudheid, benauwdheid, hoesten of koorts, kom dan niet en geniet thuis van de livestream via ons YouTube kanaal.

 

Heb je verder vragen?

Stuur een mail naar info@mciutrecht.nl.

Locatie

Nieuwe Rijksweg 6, 4128 BN Lexmond, Nederland

Iemand anders uitnodigen? Gebruik de digitale flyer!