Home » Hello Miracle

Hello Miracle Event

God is nog steeds een God van wonderen! In de decembermaand staan we daar meer dan ooit bij stil. Hij gaf Zijn eigen Zoon voor ons, als ultieme gift, als offer aan het kruis en daarmee als teken van onvoorwaardelijke liefde. Als God zelfs zijn eigen Zoon aan ons heeft gegeven. Dan zal Hij ons toch zeker ook al het andere geven dat we nodig hebben? (Rom. 8:32). Kom, ontvang je wonder, we zien naar je uit!

Informatie in het kort

Op zondag 6 december zien we uit naar je komst in Huis het Bosch voor een wonderlijke meeting. 'Hello Miracle' start om 11.00 uur. 15 minuten van tevoren kan je je registeren en plaatsnemen in de zaal. Iedereen is welkom, wel vragen we je vooraf onderstaande maatregelen goed door te nemen.

 

COVID-19 maatregelen

  • Vooraf registreren: Er zijn max 30 zitplaatsen aanwezig in de zaal (excl. staff). Aan iedereen wordt daarom gevraagd van tevoren te registeren. Zie hiervoor het formulier. We houden ons hierbij aan de richtlijnen van het RIVM voor religieuze samenkomsten.

  • Kinderen: Heb je kinderen in de leeftijd van 1-12, geef hen ook vooraf op via het formulier en het opmerkingen veld, zodat het MCI Kids team het programma hierop kan afstemmen. Baby's tot 1 jaar kunnen met hun ouder(s) achter in de zaal plaatsnemen.

  • Ontvangst: Bij binnenkomst wordt elk persoon vriendelijk verzocht zijn aanwezigheid te bevestigen bij het registratie team en zijn handen te wassen of ontsmetten.

  • RIVM basisregels: In het gebouw gelden verder de basisregels van het RIVM waarvan van iedereen verwacht wordt dat deze in acht worden genomen.

  • Thuis kijken: Heb je toch klachten zoals (neus)verkoudheid, benauwdheid, hoesten of koorts, kom dan niet en geniet thuis van de livestream via ons YouTube kanaal.

 

Heb je verder vragen?

Stuur een mail naar info@mciutrecht.nl.

Locatie

Nieuwe Rijksweg 6, 4128 BN Lexmond, Nederland