Klaar voor een nieuw begin?

LifeClass Digital is de start of verdieping van jouw leven met God. Tijdens LifeClass leer je hoe je op een persoonlijke manier een relatie met God kunt hebben. Aan de hand van heldere en praktische principes uit de Bijbel groeit je geloof en kom je los van dingen waaraan je misschien al lange tijd vastzit. Je ontvangt visie voor de toekomst en ontdekt Gods geweldige plan voor je leven. 

Voor wie is LifeClass Digital?

Verlang jij ernaar om te groeien in geloof en wil je leren leven als volgeling van Jezus? Dan is LifeClass Digital voor jou! Het is voldoende onderbouwd en diepgaand voor personen die al langer geloven, maar ook de perfecte basis voor een nieuw-gelovige.

Inschrijven voor LifeClass Digital


Hoe ziet het programma eruit?

LifeClass start met een heldere, digitale introles welke je na je aanmelding opgestuurd krijgt per mail. Vervolgens word je gekoppeld aan een gids (meestal iemand die je kent uit church). Deze gids bespreekt samen met jou wat je tijdens LifeClass kan verwachten. Wat volgt is een avontuur van een aantal weken waarin je op basis van een geweldig dagboek en een wekelijkse video van 15 minuten verschillende thema's behandeld. Denk hierbij aan:

  • De kracht van vergeving,
  • Een gezond zelfbeeld,
  • Leven in volledige vrijheid,
  • Gods visie voor jouw toekomst,
  • Wandelen in geloof en nog veel meer.

De content is altijd uitdagend en opbouwend. Als je alle video's hebt bekeken en met je gids een datum hebt afgesproken dan volgt er een LifeClass Encounterdag. Dit is een heel bijzonder moment waarin jij een ontmoeting zal hebben met Jezus. Deze ontmoeting mag werkelijk waar niemand missen!

Wat zijn de kosten van LifeClass?

De kosten van LifeClass zijn €50 per persoon. De encounterdag, de wekelijkse begeleiding van een gids en het digitale werkboek zijn hierbij inbegrepen. De kosten kan je direct voldoen via het donatieplatform WhyDonate