LifeClass

Wat is LifeClass?

LifeClass is een avontuur van 7 weken. Tijdelijk grotendeels online. Het is de start of verdieping van jouw leven met God. Tijdens LifeClass leer je hoe je op een persoonlijke manier een relatie met God kunt hebben. Aan de hand van simpele en praktische principes uit de Bijbel groeit je geloof en kom je los van dingen waaraan je misschien al lange tijd vastzit. Je ontvangt visie voor de toekomst en ontdekt Gods geweldige plan voor je leven.

Hoe ziet het programma eruit?

Tijdens LifeClass kom je voor 7 weken lang, één keer per week, 1 uur bij elkaar. Digitaal deze keer, maar als je wil kan dat vanuit je House of Light waar je aan verbonden bent.

Elke week staat er een nieuw thema centraal. Denk aan thema's als vergeving, een gezond zelfbeeld, leven in vrijheid, visie voor de toekomst en nog veel meer. De lessen zijn altijd interactief, uitdagend en opbouwend. In week 5 is er een LifeClass Encounter. Dit is een heel bijzonder weekend waarin jij een ontmoeting zal hebben met Jezus. Deze ontmoeting mag werkelijk waar niemand missen!

Inschrijven voor LifeClass 

Wat zijn de kosten van LifeClass?

De kosten van LifeClass zijn €60 per persoon. Het verblijf tijdens het encounterweekend, de maaltijden en het digitale werkboek zijn hierbij inbegrepen.

Ben je niet in de gelegenheid om de (volledige) kosten te betalen? Stuur dan een mail naar help@mciutrecht.nl. We helpen je graag om het mogelijk te maken dat je deelneemt.