Groei & Connect

Heb jij ervoor gekozen om Jezus te volgen? Dat is geweldig, maar nu begint het avontuur pas echt. Om te groeien als Christen is het nodig dat je, net als de discipelen van Jezus, training en begeleiding ontvangt. Het doel is om sterker te worden in geloof en Gods plan voor jouw leven te gaan ontdekken.

Wij willen je graag helpen en daarom moedigen we je aan om deel te worden van een Celgroep en te starten met LifeClass. Dit is een krachtige basis voor een overwinnend Christenleven. Ben je al deel van een Celgroep en heb je LifeClass gevolgd, dan is Destiny Training een geweldige vervolgstap om verder te ontwikkelen als discipel van Jezus. Hier leer je onder meer om als Christen een getuigenis te zijn in jouw omgeving, te bidden voor genezing en anderen te versterken in hun leven met Jezus. 

Een House of Light is een groep mensen die elkaar wekelijks ontmoet bij iemand thuis, gedurende ongeveer een uur. Een House of Light is dé plek om geestelijk te groeien door middel van Gods Woord, gebed, vriendschap en persoonlijke begeleiding.

In MCI Church zijn er Houses of Light voor mannen, vrouwen, jeugd en tieners. Klik op de button hieronder om te kijken waar een Celgroep is bij jou in de buurt!

 

LifeClass is een geweldige eerste stap om een sterk fundament te leggen in jouw leven als Christen.

Wanneer je jouw leven geeft aan Jezus, vindt er een geweldige verandering plaats aan de binnenkant. Tegelijkertijd merk je dat het leven met Jezus ook grote uitdagingen kent. Het is ons doel en verlangen om je door LifeClass voor te bereiden op dit leven, zodat je in 7 weken de sterkste basis ontvangt voor een leven met Jezus.

 

Week 1-4: Voorbereiding op een nieuw leven met Jezus
Week 5: Encounterweekend - een ontmoeting met Jezus
Week 6-7: Principes om vast te houden wat je hebt ontvangen
Afsluiting: De waterdoop
 

Destiny Training is een creatieve en interactieve training voor iedereen die ernaar verlangt om een instrument te zijn in Gods handen. Ongeacht jouw leeftijd of opleiding is deze training een krachtige manier om Bijbelse principes te leren toepassen in de praktijk en tegelijkertijd te groeien als discipel van Jezus.

Destiny Training bestaat uit drie modules van elk 10 lessen. Tijdens deze modules zal je merken dat je niet alleen groeit in het kennen en toepassen van Bijbelse principes, maar ook in hele praktische dingen zoals het voorbereiden van een woord en het bidden voor andere mensen.