Home » Church Celebration

Church Celebration | 6 juni 2021

We kunnen bijna niet wachten om elkaar weer live te ontmoeten. Het wordt een groot feest. Kom je ook? Time to celebrate!

In het kort

Op zondag 6 juni zien we uit naar je komst in Huis het Bosch voor een geweldige church celebration. Het start om 11.00 uur. 15 minuten van tevoren kan je je registeren en plaatsnemen in de zaal. Iedereen is welkom, wel vragen we je vooraf onderstaande maatregelen goed door te nemen.

 

COVID-19 maatregelen

  • Vooraf registreren: Er zijn max 50 zitplaatsen aanwezig in de zaal (excl. staff). Aan iedereen wordt daarom gevraagd van tevoren te registeren. Zie hiervoor het formulier. We houden ons hierbij aan de richtlijnen van het RIVM voor religieuze samenkomsten.

  • Kinderen: Heb je kinderen in de leeftijd van 1-12, geef hen ook vooraf op via het formulier en het opmerkingen veld, zodat het MCI Kids team het programma hierop kan afstemmen. Baby's tot 1 jaar kunnen met hun ouder(s) achter in de zaal plaatsnemen.

  • Ontvangst: Bij binnenkomst wordt elk persoon vriendelijk verzocht zijn aanwezigheid te bevestigen bij het registratie team en zijn handen te wassen of ontsmetten.

  • RIVM basisregels: In het gebouw gelden verder de basisregels van het RIVM waarvan van iedereen verwacht wordt dat deze in acht worden genomen.

  • Thuis kijken: Heb je toch klachten zoals (neus)verkoudheid, benauwdheid, hoesten of koorts, kom dan niet en geniet thuis van de livestream via ons YouTube kanaal.

 

Heb je verder vragen?

Stuur een mail naar info@mciutrecht.nl.

Locatie

Nieuwe Rijksweg 6, 4128 BN Lexmond, Nederland