Home » G12 Conferentie NL

NATIONALE G12 CONFERENTIE

26 - 27 oktober 2018

In oktober 2018 vindt voor het eerst in tien jaar de G12 Conferentie in Nederland plaats.
De G12 Conferentie brengt mensen bij elkaar vanuit heel Nederland voor een weekend vol gezalfde teachings van internationale Pastors, krachtige worship en meer dan ooit de verwachting dat Gods Geest iets nieuws gaat uitwerken in Nederland, zoals nooit tevoren...

------

In October 2018, MCI Church Utrecht will host their first G12 Convention in over 10 years.
The G12 Conference brings people together from over the whole country for a weekend full of anointed teaching from international Pastors, powerful worship and more than ever the expectation that Gods Spirit will work out something new in the Netherlands and Northern Europe. Something that we have never seen before...

SPREKERS

Pastors
Rob & Maudi
de Boer

Pastors Rob & Maudi de Boer zijn de Pastors van MCI Church Utrecht en de Coördinators van G12 Nederland. Beiden hebben een indrukwekkend getuigenis en dienen nu al ruim 30 jaar Jezus met alles wat in hen is. Ze zijn vol verwachting om ook in Nederland te zien hoe de gemeente van Christus  exponentieel gaat groeien. Als een echtpaar hosten ze daarom, samen met hun hele gezin en leidersteam, deze G12 Nederland Conferentie. Vol passie en geloof voor Utrecht en Nederland zien ze uit naar een generatie leiders die opstaat en grote invloed zal hebben op ons land.  

Pastors
Miquel & Olga
Morales

Pastors Miguel en Olga Morales zijn deel van het leidersteam in MCI Bogota, Colombia. Beiden kennen een heftig verleden van drugs, ziekte, depressie en eenzaamheid. Het is om die reden dat God hen een speciale liefde heeft gegeven voor de verstotenen in de samenleving. Ze onderwijzen veel over het belang van gebed en leiderschap binnen de Kerk. Daarnaast helpen ze op dit moment verschillende kerken in Midden - en Noord Amerika om te groeien en ontwikkelen binnen de G12 Visie. Net als ons zijn zij verlangend om Gods Koninkrijk te zien neerdalen in Nederland. Hun helderheid en passie voor God zullen van onschatbare waarde zijn tijdens de nationale G12 Conferentie. 

Pastors
Terry & Denise
Page

Terry en Denise Page zijn de stichters en Senior Pastors van Mercy Church in Californië, V.S. Pastor Terry en Denise dragen de fakkel van het Evangelie met passie en enthousiasme. Dit is terug te zien in hun gezin en hun team van leiders in hun kerk in California. Naast hun gemeente besteden ze veel tijd aan het trainen van Christenen in Noord-Amerika en vele andere landen. Ze leven een overgegeven leven, toegewijd om een nieuwe generatie leiders voor Jezus Christus op te richten.

LOCATIE  |  Hajé Nieuwegein (Utrecht)